top of page

ZOEK HIER JE OPDRACHT OF VASTE FUNCTIE

Netwerk Hub en Cable

OPDRACHTEN IN DE ICT

Melkon werkt niet alleen in de zorg met  echte professionals, maar ook in de ICT hebben wij de beste kandidaten voor tijdelijke opdrachten. Wil jij ook als goede professional een leuke opdracht via Melkon kijk dan eens op opdrachten in de ICT voor een leuke uitdaging. Samen vinden we uw perfecte opdracht. Neem gerust contact op en laat ons weten wat u zoekt.

Gezondheidszorgmedewerkers

OPDRACHTEN IN DE ZORG

Melkon werkt alleen met echte professionals, wij zorgen voor de mooie opdrachten in de zorg. Kijk eens op opdrachten in de zorg voor een leuke uitdaging. Samen vinden we uw perfecte opdracht. Neem gerust contact op en laat ons weten wat u zoekt.

Sketch Techniek

OVERIGE OPDRACHTEN

We willen ervoor zorgen dat u er altijd uitstekend voorbereid bent. Laat ons weten wat voor opdracht u zoekt en welke diploma's en interesses u heeft, dan zoeken wij een opdracht die daar perfect op aansluit. Bij Melkon zitten we niet stil totdat we voor u een geschikte opdracht hebben gevonden.

Business Meeting

VASTE BANEN

Plaats uzelf bovenaan op de arbeidsmarkt door Melkon de perfecte baan voor u te laten vinden. We bieden u alle hulpmiddelen om uw droombaan te vinden — dus kom vandaag nog bij ons langs voor een gesprek. Een nieuwe baan vinden is zo veel makkelijker als u op Melkon vertrouwt. Laat geen geweldige kansen meer schieten en neem vandaag nog contact met ons op.

Geen vaste banen
Werkzoekenden: Werkzoekenden
bottom of page